Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Breadcrumbs

• Home
  • >
  • thijsenlinda
  • >
  • Borneo en China (2 maanden)
    • Borneo en China (2 maanden)
    • Lapland 2012
    • Zuid oost Azie en Nieuw Zeeland 2006
    • Canada 2008

Kota Kinabalu 14:44 sitemap

Je bekijkt de reis...

Borneo en China (2 maanden)

<? echo $this->currentTravelTitle; ?>

Nu in:

Was in:

En nog

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Linda via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 01-07-2015 Raar maar waar... (5)
  • 12-06-2015 Avontuurlijk China (4)
  • 03-06-2015 Ochtendperikelen ... (6)
  • 27-05-2015 Pinnacles (en een ... (8)
  • 02-05-2015 Nepal wordt Borneo (8)

Statistieken

Dit dagboek is 101912 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Nepal wordt Borneo

Toon op kaart

2 mei 2015 | Door: thijsenlinda

Aantal keer bekeken 245   Aantal reacties 8   Kuching, Maleisië
a A

Nepal wordt Borneo

Het is mijn laatste vrije weekend maar ipv mijn tas inpakken zijn we nog druk in de weer met het vinden van een nieuwe bestemming!Helaas wordt al snel duidelijk dat Nepal geen optie meer is, verschrikkelijk wat daar is gebeurd! Natuurlijk zijn we erg blij dat we niet al in Nepal zaten. Maar om je plannen na maandenlange voorbereidingen in een paar dagen te wijzigen, levert voor het neurootje dat ik ben toch aardig wat stress op....(Maar waarschijnlijk iets minder stress dan voor de mensen in Nepal) :(

We denken aan Japan, Borneo, 9 weken China, misschien West Australië of Tasmanië, alles is weer mogelijk als we maar terugvliegen vanaf Hong Kong! Oja...;)

Helaas zijn de eerste afvallers Australië en Tasmanië om klimaat technische redenen. De opvolger is Japan, ik ben enthousiast, genoeg hike opties, maar Thijs niet en het blijkt ook niet erg goedkoop. Thijs voorkeur gaat uit naar Borneo en uiteindelijk weet ik hem te overtuigen van een combi met China en lukt het ons om onze tickets 3 dagen voor vertrek nog om te boeken! Halleluja! Nu nog een ticket Borneo-Hong Kong en 60 malaria tabletten op de kop zien te tikken!

Gelukkig lukt dat ook nog een dag voor vertrek en dan zijn we er aardig klaar voor! Slaapzak en donsjack kunnen van de paklijst af en slippers en bikini gaan mee, toch niet verkeerd ;)

Op schiphol worden we uitgezwaaid door ouders en schoonouders en staan we heel fijn met zijn allen in een ellenlange rij omdat ik klaarblijkelijk niet de enige was die geen boarding pass kon uitprinten, maar het aan de website lag! Als dat het enige defect is vind ik het prima! ;)

In onze haast gaan we al kauwend op een saucijzen broodje door de douane en hop het vliegtuig in! Wat een opluchting, we zijn los! Tot over 10 weken....En zelfs een krijsende peuter 2 rijen voor ons kan deze reis niet vergallen, het is ten slotte maar 12 uur vliegen :O

xxx

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (8)

2 mei 2015 08:37 | Door: Sonja

Lieve Linda en Thijs,

Geniet van het prachtige Borneo en ik ben benieuwd naar jullie verhalen over China! Goede reis!!

XXX

2 mei 2015 11:31 | Door: Martijn & Chris

Heel veel plezier! Wij reizen in gedachten een beetje met jullie mee :-)
Liefs en kom gezond weer terug!

2 mei 2015 15:45 | Door: Sanne

Geniet ervan! Leuk verslag weer en hoe vet China en Borneo

2 mei 2015 21:51 | Door: Brian en Diane

Hee Linda en Thijs,
Heel veel plezier samen. Geniet ervan. Wij kijken naar uit naar jullie mooi verhalen :)

2 mei 2015 23:34 | Door: Frank en hiz

Leuk en lekker genieten nu. Xxxx

3 mei 2015 17:32 | Door: Hennie en Arie Winter

Veel plezier in Borneo pas op voor de Oerang Oetangs 2 maanden is zo om!
Laat ons mee genieten van jullie s avonyuur

3 mei 2015 19:14 | Door: Dieuw

Yes!!! Gelukt!! En nu genieten! X

7 mei 2015 11:00 | Door: karin

Borneo lijkt me geweldig en ik ben heel erg benieuwd naar jullie verlag van dit land.
Heel veel plezier wat een heerlijk avontuur. xxx